Innovation för framtiden

Innovation för framtiden

Vilka förändringar krävs för att Sverige ska bli världsbäst på innovationer enligt entreprenörerna själva? Vad vill de politiska ungdomsförbunden göra för att främja innovation? Vilka visioner har unga politiker och entreprenörer och hur ser vägen mot målet ut? Välkommen till en debatt om innovation med politiska ungdomsförbund och unga entreprenörer!

Medverkar gör Johan Carlstedt, huvudprojektledare IVAs projekt Innovation för tillväxt Henrik Arwidsson, Ung Innovationskraft – en advisoryboard inom VINNOVA och Tillväxtverket, Charlie Hansson, vd Chas, Christina Lampe-Önnerud, vd Boston Power, Oscar Lundin, Ung Omsorg, Erik Begtzboe, ordförande Moderata Ungdomsförbundet, Rebecka Carlsson, språkrör Grön Ungdom, Aron Modig, förbundsordförande Kristdemokratiska Ungdomsförbundet, Linda Nordlund, 1:e vice ordförande Liberala Ungdomsförbundet, samt representanter för Centerns Ungdomsförbund, SSU och Ung Vänster.

Moderator: Sharon Jåma

Seminariet livesänds på: www.polhem350.se

Tid:

Onsdagen den 6 juli, 12:30–14:30

Plats:

Payex tryckeri, Mellangatan 9 i Visby.

Program:

Detaljerat program och inbjudan hittar du här!

Anmälan:

Ingen anmälan krävs för detta seminarium